Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ligde şok! Teknik direktörle yollar ayrıldı...

Düzenleyen:
Ligde şok! Teknik direktörle yollar ayrıldı...

SPOR Haberleri

Eskişehirspor resmi siteden yaptığı açıklamayla teknik direktör Yücel İldiz'le karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını açıkladı.

Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele eden Eskişehirspor Kulübü, teknik direktör Yücel İldiz ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.
 
İşte Eskişehirspor'un resmi siteden yaptığı açıklama;
 
Başkan Vekilimiz ve Basın Sözcümüz Erdal Şahbaz yaptığı açıklamada, “Eskişehirsporumuzun en zor döneminde büyük fedakarlıklarla ekibiyle beraber görevi üstlenen ve Eskişehirsporumuzun başarısı için samimiyetle mücadele eden Teknik Direktörümüz Yücel İldiz ile karşılıklı anlaşarak vedalaşılmıştır.
 
Eskişehirspormuzun bugün ki koşullarda hocamızla olan ayrılık süreci bugün içindir. Eskişehirsporumuzun kapısı her zaman fedakar ve samimi Yücel İldiz hocamıza açıktır.
 
Yücel İldiz ve yardımcı hocalarımıza emekleri ve katkıları için Eskişehirspor camiası olarak teşekkür ederiz.
 
Yılmaz Vural iddiası!

 
Düşme potasına giriş yapan ve teknik direktör Yücel İldiz'le yollarını ayıran Eskişehirspor iddialara göre gündemine Yılmaz Vural'ı aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...