Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sınıra yığılan ABD'liler PKK'lı teröristlerle omuz omuza...

Düzenleyen:
Sınıra yığılan ABD'liler PKK'lı teröristlerle omuz omuza...

DÜNYA Haberleri

ABD askerleri ve PKK’lı teröristlerin Menbiç’teki Sacu Çayı civarında bölgede konuşlu Mehmetçiği izleme anları sosyal medyaya düştü. Amerikalıların, Türk askeri ve Özgür Suriye Ordusu’nun kontrol ettiği Cerablus’a doğru baktığı görüldü.

​Türkiye’nin Fırat Nehri’nin batısını teröristlerden temizlemesine engel olmak isteyen ABD, hafta sonunda terör örgütü YPG/PKK işgalindeki Menbiç ilçesinin batı kısmında yer alan, Fırat Kalkanı Harekâtı bölgesinin cephe hattına yüzlerce asker ile birlikte çok sayıda zırhlı araç ve iş makinesi sevk etti.

Takviye unsurları, Sacu Çayi boyunda haftalık devriyeleri günlük yapmaya başladı. ABD güçleri, eş zamanlı olarak Türkiye'nin Ceylanpınar sınır kapısı karşısındaki Rasul Ayn bölgesinde son 3 gündür devriyeler yapıyor.

Halep iline bağlı Menbiç ilçesi Ağustos 2016'dan bu yana ABD'nin  desteğiyle terör örgütü YPG/PKK'nın işgalinde bulunuyor.

Terör örgütü DEAŞ'a karşı mücadele bahanesiyle YPG/PKK'ya desteğini sürdüren ABD, ilçe merkezinin DEAŞ'tan temizlenmesinin ardından YPG/PKK’lı teröristlerin ilçeden çekilerek kent merkezinin idaresinin bölge halkına vereceğini vaat etmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...