Kahvehanede, Diriliş Ertuğrul izlerken kendilerinden geçtiler

Düzenleyen:
Kahvehanede, Diriliş Ertuğrul izlerken kendilerinden geçtiler

YAŞAM Haberleri

Bilecik Söğüt'te bir grup vatandaş, kahvede buluşup Diriliş Ertuğrul izledi. Vatandaşlar kendilerini fazla kaptırınca adeta diziyi yaşadı.

Osmanlı’nın temellerinin atıldığı Bilecik Söğüt’te bir grup vatandaş, ‘Diriliş Ertuğrul’un yayınlandığı çarşamba akşamlar kahvede buluşup diziyi izliyor. Kendilerinden geçen vatandaşlar dizidekiler gibi giyinip kılıç kuşanıyor.

"SANKİ DİZİDEKİLER DEĞİL BİZ SAVAŞIYORUZ"

Söğüt ilçesini yakından anlatan Diriliş Ertuğrul’a, Söğütlüler ayrı bir önem veriyor. Çarşamba gününü sabırsızlıkla bekleyen bir grup ilçe sakini, yeni bölümün yayınlanacağı akşam alp kıyafetleriyle kıraathanede buluşuyorlar. Alp kıyafetleri giyip diziyi seyrediyorlar. İbrahim Karakuluç, “Bu elbiseleri giyip o anı yaşıyoruz. Sanki dizidekiler değil de biz savaşıyoruz” dedi.

Kahvehanede, Diriliş Ertuğrul izlerken kendilerinden geçtilerKahvehanede, Diriliş Ertuğrul izlerken kendilerinden geçtiler

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...