Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzon’da arızalı günler

Trabzon’da arızalı günler

SPOR Haberleri

16. haftada lidere 5 puan yaklaşılmasındaki “Aslan payı” Rıza Çalımbay’a verilmişti... Şimdi de 15 puan geriye düşülmesinde de “Aslan payı” onun

Sezonun ilk yarısının sonundaki bordo-mavi sevincin de adı Rıza Çalımbay şu anki hüznün adı da... Çalımbay’ın göreve gelmesinin ardından iyi bir seri yakalayan ve zirveyle açığı kapatan Trabzonspor, lider Başakşehir’in 5 puan gerisine geldiğinde 16. haftaydı. Karadeniz ekibi 1,75 puan ortalamasıyla oynuyordu. Ancak sonrasında ve 2018’de işler hiç de iyi gitmedi. Karadeniz ekibi 16. haftadan sonra 11 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 14 puan toplarken 19 puan kaybetti. Sadece bununla sınırlı mıydı? Arada Ziraat Türkiye Kupası’na da veda edildi, kupa özlemi de 8 yıla çıkmıştı. Galatasaray maçıyla beraber 161 gün sonra deplasmanda mağlubiyet gelirken aynı zamanda İstanbul’da da ilk yenilgi geldi. Bordo-mavililer daha önce Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş ile berabere kalmıştı. Bu yılın kötü sonuçlarında ve son Galatasaray mücadelesindeki taktik anlayış da eleştiri aldı, tablonun sorumlusu olarak Rıza Çalımbay’ın yanlışları gösterildi. Kadroda istikrarı sağlayamaması, “korkak futbol” anlayışı, stoperlerle sürekli oynaması tepkilerin ana başlıklarıydı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...