Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yunan gazeteci Kanellis, ülkesinin Türkiye korkusunu anlattı

Düzenleyen:
Yunan gazeteci Kanellis, ülkesinin Türkiye korkusunu anlattı

DÜNYA Haberleri

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilimi değerlendiren gazeteci Kanellis, bu durumun halkta korkuya sebep olduğunu vurguladı.

Yunanistan'da yayın yapan gazetelerin son günlerdeki tek gündemi Türkiye.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamuflajlı fotoğraflarıyla çıkan gazetelerin köşe yazarlarının da gündemi farklı değil.
 
Köşesinde, Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilimi değerlendiren son isim Vasilis S. Kanellis oldu.
 
Yunan gazetecinin "Ege'deki savaş naraları Yunanistan'da neden korkuya neden oluyor" başlıklı yazısı itiraf niteliği taşıyor.
 
TÜRKİYE'DEN KORKTUĞUNUN KANITI
 
Ülkesindeki büyük bir şirketin havaalanını bir etkinlik için kiralamak istediğini yazan Kanellis, turuncu alarm nedeniyle olumsuz cevap alındığını söyledi.
 
Yunanistan'ın ekonomik sorunlarını hatırlatan Vasilis S. Kanellis, halkın Türkiye ile çatışma riski nedeniyle korku içinde olduğunu söyledi.
 
YUNANİSTAN'IN BATARIZ KORKUSU
 
Ülkenin savaş durumu görüntüsünün, ekonomik krizden çıkma ve turist çekme çabasına yardımcı olmayacağını ifade eden Yunan gazeteci, Türkiye ile ilişkilerin iyiye gitmesinin ülkesine fayda sağlayacağını savundu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...