Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Okulda iğrenç olay! Öğretmen, 15 kız öğrenciyi taciz etmiş

Düzenleyen:
Okulda iğrenç olay! Öğretmen, 15 kız öğrenciyi taciz etmiş

YAŞAM Haberleri

İstanbul Sarıyer'de bir okulda öğretmenin 15 kız öğrenciye taciz ettiği iddia edildi. 15 kız öğrenci yaşadıklarını savcılığa anlattı. Öğretmene 337 yıl hapis istendi.

Sınıf öğretmeni S.K, İstanbul Sarıyer’de bir okulda görevli olduğu dönemde iddiaya göre, lise öğrencisi 15 kıza cinsel istismarda bulundu. Çeşitli zamanlarda istismarda bulunduğu kız öğrenciler, utandıkları için bu durumu ailelerine anlatamadı. Son olarak taciz ettiği bir kız öğrencinin durumu ailesine bildirmesinin ardından okulda soruşturma başlatıldı. Cinsel istismara uğrayan diğer öğrencilerde bu durumdan cesaret alarak, yaşadıklarını ailelerine anlattı.

ADLİ TIP KURUMU İNCELEME YAPTI

15 öğrencinin velisi bir araya gelerek, öğretmen hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davanın ardından 15 öğrenci Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Adli Tıp Kurumu, yaptığı incelemenin ardından “15 öğrenci de yaşadıkları olaydan ötürü psikolojik olarak etkilenmiştir” dedi. Bu raporun ardından dava dosyası Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.
 
337 YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ

İddianamede, öğretmen S.K’nın 15 ayrı öğrenci için 15 kez cezalandırılması talep edildi, Her öğrenci için sanık hakkında istenilen hapis cezasının üst sınırı 22.5 yıl. Yani sanık öğretmen hakkında toplam 337 yıl hapis cezası talep edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...