BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Balık döneri ve sazan tatlısı, Türk mutfağında

Balık döneri ve sazan tatlısı, Türk mutfağında

Erzincan’da faaliyet gösteren bir balık lokantasında, sazan balığından tatlı ve döner yapılıyor.



Erzincan’da faaliyet gösteren bir balık lokantasında, sazan balığından tatlı ve döner yapılıyor. Restoranın aşçılarından Tuncer Kazandırmak, en zahmetli bölümün balıkların kılçıklarının tek tek temizlenip, etin kuşbaşı ve kıyma haline getirilmesi olduğunu söyledi. Kazandırmak, “Sazan balığından döner, şiş, mücver, iki farklı güveç ve tatlısını yapıyoruz. Amacımız, insanlara daha değişik bir tat yaşatmak” diye konuştu.
 
 
  • Piyasalar

    Fark %
  • 109718
    % 0.05
  • 3.8628
    % -0.72
  • 4.5585
    % -0.54
  • 5.1441
    % -1.45
  • 156.66
    % 0.03
 
 
 
 
 
KAPAT