Prens Harry’nin düğün maliyeti dudak uçuklatıyor

Prens Harry’nin düğün maliyeti dudak uçuklatıyor

MAGAZİN Haberleri

Dünyanın merakla beklediği Prens Harry ve Meghan Markle düğününe haftalar kaldı. Serena Williams, David ve Victoria Beckham, Barack ve Michelle Obama, Justin Trudeau, Elton John, Ellie Goulding ve Margot Robbie gibi isimlerin katılacağı tören tam olarak 180 milyon TL'ye mal olacak...

Büyük güne sayılı günler kaldı! 19 Mayıs’ta dünyaevine girecek olan Prens Harry ve Meghan Markle, yılın düğününe hazırlanırken, dünya basını da düğün detaylarını paylaşmaya devam ediyor. İşte merak edilen düğün hakkında kesin olarak yapılan açıklamalar…

Düğünün Windsor Castle’da olacak. Nikahın kıyılacağı şato içindeki St. George’s Chapel, Kraliyet Ailesi’nin yıllardır önemli günler için kullandıkları bir yer. Düğüne katılacaklardan 2 bin 640 kişi halktan olacak. 1200 kişi ise düğünü bizzat izleyebilecek. 200 davetli Prens Harry’nin birlikte çalıştığı derneklerden seçilirken, 610 kişi Windsor Castle cemiyeti ve St George’s Chapel üyelerinden oluşacak. Diğer davetliler ise Kraliyet Ailesi’yle çalışanlar ve Birleşik Krallık’ta yaşayan çeşitli vatandaşlar arasından belirlenecek.

Meghan Markle ve Prens Harry’nin davetiyesi, Kensington Palace resmi Instagram hesabından paylaşıldı. Düğün davetiyesi, 1985’ten bu yana Kraliyet Ailesi’ne davetiye hazırlayan Barnard and Westwood tarafından tasarlandı. Meghan Markle’ın gelinliğini Ralph & Russo hazırlıyor.

Düğün masraflarını Kraliçe II. Elizabeth ve Prens Charles karşılayacak. Düğünde Meghan Markle’ın favori çiçeği olan şakayık ve kovançiçeği kullanılacak. Dekorasyonda ise beyaz güller tercih edildi. Ve sıkı durun… Düğünün maliyetinin 45 milyon dolara mal olacağı söyleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...