YouTube saldırganı Tarkan hayranı çıktı

YouTube saldırganı Tarkan hayranı çıktı

DÜNYA Haberleri

Sosyal paylaşım sitesi YouTube’un, California eyaletine bağlı San Bruno şehrindeki merkezine silahlı saldırı gerçekleştirdikten sonra intihar eden kadın, olay öncesinde kişisel internet sitesinde paylaştığı yazıda YouTube’un kendisine ayrımcılık uyguladığını iddia etmiş.

Saldırganın kimliği, Azeri kökenli İran ve ABD vatandaşı Nasim Najafi Aghdam (39) olarak açıklandı. San Diego’da yaşayan Aghdam, biri hâlen kritik durumda olan üç kişiyi silahla yaraladıktan sonra intihar etmişti. ABD basınında yer alan haberlerde, filtrelemenin ardından Aghdam’ın kanalının izlenme sayısında düşüş görüldüğünü iddia ettiğine yer verildi. Haberde, Şubat 2017’de Facebook sayfasında yaptığı paylaşımda Nasim Najafi Aghdam’ın “YouTube’da eşit büyüme fırsatı yok” ifadesini kullandığı aktarıldı. Bu arada Aghdam’ın Türkçe videolar çektiği, Tarkan hayranı olduğu ortaya çıktı. Aghdam, Tarkan’ın şarkılarıyla ilgili videosunda ona olan hayranlığını anlatıyor.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...