Fındık üreticisine destek ödemesi

Fındık üreticisine destek ödemesi

EKONOMİ Haberleri

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, fındıkta destekleme ödemesinin yarın başlayacağını belirterek, üreticilere verilecek paranın kentlerin ekonomisine katkı sunacağını vurguladı.

Gündoğdu "Ödemeler T.C. kimlik numaralarının son rakamlarına göre yapılacak. Buna göre kimlik numarası 0 ve 2 ile bitenler yarın, 4 ve 6 ile bitenler 13 Nisan, 8 ile bitenler ise 20 Nisan'da ödemesini alacak. Kimlik numarası 0 ve 2 ile biten üreticilerimiz, destek paralarını yarın saat 18.00'den itibaren Ziraat Bankalarından alabilir" ifadesini kullandı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan ise üreticilere dekar başı 170 lira ödeme yapılacağını belirtti. Soydan, Türkiye genelinde destek ödemesinden yaklaşık 400 bin üreticinin faydalanabileceğine dikkati çekti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...