Sen Anlat Karadeniz'deki vinç sahnesi geceye damga vurdu

Düzenleyen:
Sen Anlat Karadeniz'deki vinç sahnesi geceye damga vurdu

MAGAZİN Haberleri

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz dün yine heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Tahir'in Vedat'ı vinçle astığı sahne geceye damga vurdu.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, reyting rekorları kırarken Twitter'da da günün en çok konuşulan konuları arasına girmeyi başardı.

VİNÇLE TEPE ÜSTÜ ASTILAR

Vedat karakterine hayat veren Mehmet Ali Nuroğlu'nun dizi için vinçle kendisini tepe üstü astırması izleyiciden tam not aldı. Twitter kullanıcıları oyuncuya övgüler yağdırıp "Helal olsun işte oyunculuk bu" yorumları yapmadan edemedi.

SEN ANLAT KARADENİZ İZLE

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMÜ 

Mahkemenin şiddet uygulayan bir babaya velayet vermeyeceğini bilen Vedat, Nefes'in akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden bir dava dilekçesi hazırlamıştır. Böylece Nefes'in şiddet iddialarını uydurduğunu kanıtlamaya çalışacaktır. Berrak'ın verdiği ilaç yüzünden halüsinasyonlar gören Nefes, Tahir'in zoruyla psikolojik destek almaya başlar. Ancak bu süreçte duyduğu bir şey, Tahir'i delirtir. Artık onun için tek bir yol kalmıştır; Vedat'ı Karadeniz'e gömmek. Vedat'ı öldürmekle arasındaki tek engel ise inancıdır. Mustafa'nın Yiğit'i kurtarmasının yankılarının sürdüğü Kaleli Ailesi için bahar erken gelmiştir. Hiçbirinin Tahir'in delice planından haberi yoktur. Tahir herkesle sezdirmeden vedalaşır. Vedat'ı kaçıran Tahir cinayeti işleyecek midir? Tahir ve Nefes aşkı sonsuza kadar hapsolacak mıdır?

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...