Sinem Kobal'a kötü haber

Düzenleyen:
Sinem Kobal'a kötü haber

MAGAZİN Haberleri

Son dönemdeki her dizi projesinde hüsrana uğrayan Sinem Kobal'a şok!

Son dönemdeki her dizi projesinde hüsrana uğrayan Sinem Kobal'a şok!

Kobal, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile 2016'da nikah masasına oturduktan sonra kaşesini yükseltince işleri bıçak gibi kesilmişti. Kendisine gelen reklam ve sinema filmi tekliflerindeki azalmaya rağmen talep ettiği ücreti düşürmeyen oyuncu, kaş yapayım derken göz çıkardı.

Geçtiğimiz aylarda ilk iki filmde olduğu gibi 'Romantik Komedi 3'ün kadrosunda da yer alacağını duyuran Kobal, talep ettiği astronomik ücrette ısrar edince olanlar oldu. Yapım şirketinden 1 milyon lira talep ettiği öğrenilen 30 yaşındaki oyuncunun son yapılan değişiklikle kadro dışı bırakıldığı iddia edildi.

Geçtiğimiz hafta yeniden güncellenen senaryodan çıkartıldığı konuşulan oyuncunun yaşadığı durum ise "Dimyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan olmak" deyimini akıllara getirdi.

Geçtiğimiz yıl bir tasarımcıyı canlandıracağı film için BKM ile görüşen Kobal, o dönem talep ettiği astronomik ücret nedeniyle de yine hüsrana uğramıştı. Son dönemde ekranlara gelen her dizisi erken final yapan ünlü oyuncunun film tekliflerini de ücret yüzünden kaçırması "Sinem yüksek uçuyor, işsiz geziyor" dedirtti..

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...