Gezi Parkı yine karıştı, polis müdahale etti

- Güncelleme:
Gezi Parkı yine karıştı, polis müdahale etti

GÜNDEM Haberleri

Haftalardır göstericilerle polis arasında çatışmaya sahne olan Taksim Gezi Parkı'nda yine hareketlilik yaşandı. Polis olaya müdahale etti.

Haftalardır göstericilerle polis arasında çatışma ya sahne olan Taksim Gezi Parkı 'nda yine hareketlilik yaşandı. Parkın kenarında bekleyen polis olaya müdahale etti ve tarafları ayırdı. Parkta seyyar olarak çay satan vatandaştan bir grup çay istedi. Seyyar satıcı, çay doldurduğu sırada kazara gruptan birinin üzerine döktü. Bunun üzerine grup çaycıya tepki gösterdi. Çaycının çevredeki arkadaşlarının da müdahil olmasıyla iki grup arasında kavga çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga nedeniyle Gezi Parkı'nda hareketlilik yaşandı. Parkın kenarında bekleyen polis kavgaya müdahale etti ve tarafları ayırdı. Olay yerine ambulans çağrıldı. Sağlık ekipleri üzerine çay dökülen vatandaşa müdahalede bulundu. Şikayetçi bulunmadığı için için gözaltı işlemi yapılmadı.
KAVGA BÜYÜDÜ
Bu arada, kavgaya karışan çaycılar, arkadaşlarını toplayarak tekrar Gezi Parkı'na geldi kavga daha da büyüdü. Sopaların kullanıldığı kavgada bir kişi yaralandı. Kavgaya müdahale eden polis, iki kişiyi gözaltına aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...