Bilic, CAS kararını yorumladı

/ Kaynak: DHA
Bilic, CAS kararını yorumladı

FUTBOL Haberleri  / DHA

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, CAS'ın UEFA'nın verdiği ceza sonrası kararı durdurması ile ilgili açıklamalarda bulundu

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'ya bağlı Lienz bölgesinde gerçekleştiren Beşiktaş, bugün hazırlık maçında İngiliz ekibi Queens Park Rangers ile karşı karşıya geldi. Mücadele öncesi maçın yayınlandığı kanala açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, CAS'a açılan dava sonrası UEFA'nın verdiği 1 yıl Avrupa kuplarından men cezasının durdurulmasının memnuniyet oluşturduğunu belirtti. Resmi kararın kulübe gönderilmesinin ardından 9 Ağustos'da yapılacak kura çekimine katılacaklarını ifade eden Torunoğulları, gelişmeleri yakından takip ettiklerini vurguladı. Bir yabancı sol bek, bir orta saha ve bir forvet oyuncusu transfer etmeyi planladıklarını söyleyen Torunoğulları, prensip anlaşmasına vardıkları Eneramo'nun sağlık durumu hakkında son kararın yarın verileceğini belirtti.


Teknik direktör Bilic ile de görüştüğünü dile getiren Erdal Torunoğulları, Hırvat teknik adamın takımdan ve CAS'ın cezayı durdurma kararından memnun olduğunu söyledi.


"SERDAR KURTULUŞ 20 TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜ KAMPA KATILACAK"
Torunoğulları son olarak, Gaziantepspor'dan transfer edilen Serdar Kurtuluş'un 20 Temmuz Cumartesi günü kampa katılacağını sözlerine ekledi.


"MUTLUYUZ"
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ise maç öncesi yaptığı açıklamada, CAS'ın UEFA'nın verdiği ceza sonrası kararı durdurması ile ilgili şunları söyledi:


"Oyuncularım ve ben UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceğimiz için mutluyuz. Futbolcularım geçen sezon gösterdikleri performans ile bunu hak etmişlerdi. UEFA'da ilk maçımızı oynamamız için yaklaşık 1 ay süremiz var. Planlarımızda hemen bir değişiklik yapmayacağız."


Bilic, transfer çalışmaları ve Adebayor transferi hakkında şunları söyledi:


"Bazı pozisyonlarda yeteri kadar oyuncumuz var. Ancak belli pozisyonlarda eksikliğimiz var. Bütçemiz doğrultusunda kaliteli oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Forvet hattında Almeida, Mustafa, Ömer ve Eneramo var. Ben Eneramo'nun sağlık durumu ile ilgili bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. 4 forvet oyuncumuz buradayken başka bir isimden bahsedemem."


Bilic ayrıca, Holosko'nun çok yönlü bir oyuncu olduğunu ve kendisine gerek duyulması halinde sağ bek pozisyonunda da oynayabileceğini söylediğini dile getirdi.

FUTBOL
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...