Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Saldırıdan kurtulan akademisyen: Defalarca şikayet ettik

Düzenleyen:
Saldırıdan kurtulan akademisyen: Defalarca şikayet ettik

GÜNDEM Haberleri

Osmangazi Üniversitesi'nde 4 meslektaşını katleden araştırma görevlisiyle ilgili Prof. Dr. Ayşe Aypay, "Saldırgan hakkında defalarca şikayette bulunduk. Bir şey olmadı" dedi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde bir araştırma görevlisinin silahlı saldırısı sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.

HAKKINDA SORUŞTURMA VARDI

Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, saldırganın hedefinde Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemil Yücel'in olduğunu ve hakkında soruşturma yürütüldüğünü ifade etti.

"DEFALARCA ŞİKAYETTE BULUNDUK"

Adliyeye gitmesi nedeniyle saldıran kıl payı kurtulduğunu ifade eden Prof. Dr. Ayşe Aypay, Volkan Bayer hakkında defalarca şikayette bulunduklarını ancak hiçbir işlem yapılmadığını söyledi.

"TESCİLLİ BİR FETÖ'CÜ"

"Volkan Bayer'i korumanın hesabını kim verecek? Şu anda ben de beşinci bir cenaze olarak yatıyor olabilirdim" diyen Aypay, "Volkan Bayer tescilli bir FETÖ'cüdür, bunu kimse görmek istemedi. Yasin'in iki tane bebeği var, bunun hesabını kim verecek? Allah kahretsin sizi" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...