Yıldırım: Görevden alma da kabinede değişiklik de yok

Düzenleyen:
Yıldırım: Görevden alma da kabinede değişiklik de yok

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım, Moğolistan ve Afganistan ziyareti öncesinde Ankara Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Yıldırım, "Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in istifa dilekçesini verdiği, kendisinin de bu işlemi durdurduğu" yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine şunları söyledi:
"İddialar, dedikodular Ankara'da bitmez. Mehmet Şimşek arkadaşımız görevinin başındadır. Bugün (dün) de İstanbul'da yine ekonomi konusunda bir toplantı için bulunuyor. Bakanlar Kurulunda ne zaman, kimi nasıl değişiklik yapacağımıza karar verdiğimizde yaparız. Ama bugün için gündemimizde böyle bir şey yok. Hükümetimizin çalışmaları kararlı şekilde sürüyor. Gerek ekonomi alanında gerek yatırım alanında daha birçok alanda planladığımız programları icra etmeye devam ediyoruz. "
Yıldırım, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un Menbiç'e 50 askerini daha gönderdiği iddiasıyla ilgili de "Bizim hassasiyetimiz bellidir. İster Menbiç olsun, ister Fırat'ın doğusu ister batısı olsun, terör tehdidi var olduğu müddetçe biz o bölgelerde hiçbir şekilde taviz vermeyiz. Bu mücadeleyi sürdürürüz. Kimin geldiğinin çok önemi yok" dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...