Fenerbahçe Cardozo transferini bitirdi mi, işte son durum

- Güncelleme:
Fenerbahçe Cardozo transferini bitirdi mi, işte son durum

GÜNDEM Haberleri

Fenerbahçe, Benfica'nın yıldız futbolcusu Oscar Cardozo'nun transferini bitirdi. Transferin sona ermesinin iki kulüp başkanının imzasına kaldığı öğrenildi.

Fenerbahçe, Benfica'nın yıldız futbolcusu Oscar Cardozo'nun transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı lacivertlilerin, Cardozo ve menajerleriyle her konuda anlaştığı, transferin sona ermesinin iki kulüp başkanının imzasına kaldığı öğrenildi. 12 milyon Euro ile başlayan pazarlıkların 1 aylık süreçte 6.5 milyon Euro'ya kadar düştüğü belirtildi. Fenerbahçe'nin Cardozo'ya yıllık 2 milyon 750 bin Euro vereceği öğrenildi. Aziz Yıldırım, menacer Ahmet Bulut'u Cardozo'nun transferini sonlandırmak üzere dün Portekiz'e göndermişti. Transferin resmiyete dökülmesinin ardından borsaya açıklama yapılacağı bildirildi. Cardozo'nun bu gece geç saatlerde ya da yarın İstanbul'a getirilmesi planlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...