Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Edinson Cavani'nin kaçırdığı gol, saç baş yoldurttu

Düzenleyen:
Edinson Cavani'nin kaçırdığı gol, saç baş yoldurttu

SPOR Haberleri

PSG'nin yıldız futbolcusu Edinson Cavani, net gol pozisyonu kaçırdı. Cavani'nin kaçırdığı golü görenler "Bu kadar da olmaz." demeden edemedi.

Fransa 1. Lig 32. haftasında lider PSG deplasmanda St Etienne ile karşı karşıya geldi. Müthiş bir heyecana olan karşılaşmanın ikinci yarısında yıldız futbolcu Cavani boş kaleye kaçırdığı golle sosyal medyayı salladı.

KARŞILAŞMA BERABERE SONUÇLANDI

St Etienne ile PSG arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi St Etienne 17. dakikasında Remy ile 1-0 öne geçti. Remy 31. dakikada bu kez penaltı atışı kaçırdı ve 41. dakikada PSG'de Kimpembe gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İkinci yarıda rakip kalede büyük baskı kuran PSG Cavani ile bomboş kaleye mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. PSG'i kurtaran gol ise 90. dakikada geldi. Debuchy kendi kalesine attığı golle maçın skorunu tayin etti ve maç 1-1 berabere bitti. Maçta boş kaleye kaçıran Cavani ise 68. dakikada yerini Pastore'ye bıraktı.

PSG bu sonucun ardından puanını 84'e yükseltti. St Etienne ise 43 puanla 9. sırada yer alıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...