Türk Yıldızları pilotu yüzbaşı intihar etti

- Güncelleme:
Türk Yıldızları pilotu yüzbaşı intihar etti

GÜNDEM Haberleri

Bir dönem Türk Yıldızları'nda pilot olarak görev yapan Hava Pilot Yüzbaşı Kemal Hıdıroğlu, İzmir'deki Hava Eğitim Komutanlığı'nda intihar etti.

İzmir 'in Konak İlçesi'nde, bir dönem Türk Yıldızları 'nda pilot olarak görev yapan Hava Pilot Yüzbaşı Kemal Hıdıroğlu, birliğinde intihar etti. Olay, bügün akşam saatlerinde Güzelyalı Hava Eğitim Komutanlığı 'nda meydana geldi. 2005 - 2011 yılları arasında Hava Kuvvetleri Komutanlığı Türk Yıldızları'nda görev yapan Hava Pilot Yüzbaşı Kemal Hıdıroğlu, henüz belirlenemeyen nedenle, birliğinde başına dayadığı beylik tabancası ile intihar etti. Silah sesini duyan askerler, Yüzbaşı Hıdıroğlu'nu kanlar içinde yerde buldu. Çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Hıdıroğlu hayatını kaybetiği belirlendi. Askeri savcının inclemesinin ardından Hıdıroğlu'nun cesedi otopsi yapılmak için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...