Yakışıklı oyuncunun çocukluk fotoğrafı ortaya çıktı!

Yakışıklı oyuncunun çocukluk fotoğrafı ortaya çıktı!

MAGAZİN Haberleri

Türkiye'nin en yakışıklı ünlülerinden birinin bugüne kadar bilinmeyen bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Best Model yarışmasıyla kariyerine başlayan Kenan İmirzalıoğlu'nun yıllar önce ortaokul sıralarında çekilen bir pozu hayranları tarafından açılan sosyal medya hesabında paylaşıldı.

İmirzalıoğlu'nun bu siyah- beyaz pozu hayran sayfasında " Yakışıklı olacağı o zamanlardan belliymiş" notuyla paylaşıldı.

İmirzalıoğlu, hayata gözlerini bir köyde açıp sonradan gösteri dünyasında adını duyuran ünlülerden biri. Yakışıklı oyuncu 18 Haziran 1974'te Ankara'nın Bala ilçesine bağlı Üçem köyünde dünyaya geldi. Babası Mustafa çiftçi, annesi Yıldız ise ev hanımı.

Soyu Akkoyunlu Devleti Hükümdarı Uzun Hasan'a dayanan İmirzalıoğlu, 12 yaşına gelinceye kadar ailesiyle birlikte Üçem KÖyü'nde yaşayan İmirzalıoğlu daha sonra orta ve lise öğrenimi için teyzesinin yanına Ankara'ya taşındı.

Ortaokul ve liseyi teyzesinin yanında okudu. Başarılı bir öğrenciydi. Ancak tek başarısı dersleri değildi. İyi bir basketbol oyuncusuydu aynı zamanda.

Ama boyu genç yaşında 1. 85'e ulaşınca bunu basketbola bağlayıp kendine uygun kız arkadaş bulamayacağı düşüncesiyle basketbola veda etti.

Lise son sınıftayken 'haylaz' bir dönem yaşayan İmirzalıoğlu, üniversite sınavını da ilk girişte kazanamadı. Bunun üzerine ailesinin yanına yani Üçem Köyü'ne dönüp babasına yardım etti.

İkinci kez şansını denediğinde ise Yıldız Teknik Üniversitesi'ni kazandı. Böylece onu şöhret yolculuğuna taşıyacak olan İstanbul serüveni başladı.

Okulda kendisini yakışıklı bulan arkadaşlarının ısrarıyla 1995'te mankenlik yapmaya başladı. Daha sonra katıldığı Best Model of Turkey elemelerinde 400 kişi arasından ilk 20'ye girdi. Sonra da birinci seçildi.

Yarışmadan iki ay sonra ise dizi teklifleri birbiri ardına gelmeye başladı. Osman Sınav'ın Deli Yürek adlı dizi teklifine "evet" demesi ise onu bugünlere getirdi.

Deli Yürek'in ardından birçok TV dizisinde ve sinema filminde oynadı İmirzalıoğlu. En son da Sinem Kobal ile evliliği ile gündemi salladı.

İşte geçmişten bugüne Kenan İmirzalıoğlu'nun hafızalara kazınan anları.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...