6 aylık evli çiftin itirafı canlı yayına damga vurdu! Duyan bu nasıl alışkanlık diyor

Düzenleyen:
6 aylık evli çiftin itirafı canlı yayına damga vurdu! Duyan bu nasıl alışkanlık diyor

MAGAZİN Haberleri

Yaparsın Aşkım programına katılan çiftin itirafı herkesi şoke etti. 6 aylık evli çifti duyan "Bu nasıl uyku alışkanlığı." demeden edemedi.

FOX TV ekranlarında İlker Ayrık'ın sunumuyla ekrana gelen 'Yaparsın Aşkım'ın çarşamba günü ekrana gelecek bölümüne Fulya ve Oğuzhan Zorlu isimli çiftin ilginç alışkanlıkları damga vuracak.

Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Posta gazetesi yazarı Mesut Yar, "Kaçırmamak lazım" notunu düştü.

İşte Mesut Yar'ın yazısındaki ilgili kısım;

FOX TV'nin yarışması "Yaparsın Aşkım"a bu hafta Fulya ve Oğuzhan Zorlu isimli bir çift katılacak. Henüz altı aylık evli olan Zorlu çifti, Fulya'nın garip uyuma şekliyle izleyenleri eminim ki çok şaşırtacak...

Saç kurutma makinesini yatakta çalıştırarak uyuyabildiğini söyleyen Fulya ve bu nedenle aylardır uykusuz kaldığını söyleyen eşi Oğuzhan'ın yaşadıkları programın sunucusu İlker Ayrık'ı da şoke edecek...

Youtube'dan fön makinesi sesi indirip, eşini bununla uyutmayı deneyen ama bir türlü başaramayan Oğuzhan'ın hikayesi çarşamba günü ekranda olacak. Çekimlerde şaşkınlığa uğrayan yapımcı dostlar uyardı, bu trajikomik hikayeyi kaçırmayın derim!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...