Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan 2 transfer müjdesi daha

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan 2 transfer müjdesi daha

FUTBOL Haberleri

Avrupa kupalarına katılmak için hukuksal mücadele verdiklerini belirten Orman, transferler hakkında da bilgi verdi.

Fikret Orman, NTV Spor canlı yayınında birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avrupa kupalarına katılmak için hukuksal mücadele verdiklerini belirten Orman, transferler hakkında da bilgi verdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Avrupa kupalarına katılma konusunda bütün hukuksal mücadeleyi verdiklerini söyledi. Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesinin (CAS), UEFA Tahkim Kurulu'nun Beşiktaş ile ilgili verdiği kararın yürütmesini durdurması konusunda NTV Spor'a açıklamada bulunan Orman, sürecin ilk aşamasının UEFA Disiplin Kurulu'nda yaşandığını hatırlattı.
"Bütün hukuksal mücadelemizi veriyoruz"
Fikret Orman, "İkinci aşama tahkimdi, şimdi CAS süreci başladı. Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın dosyası birçok konuda farklılık arz ediyor. Suçlu bulmak değil de bize tedbiren bir yıl ceza verildi. Ceza verilene kadar bir yıl tutuklu kalmak gibi süreç. Fenerbahçe'ninki daha farklı, onlar 2 sene ceza almış durumdalar. CAS bugün bize kararını bildirdi. 30 Ağustos'ta karar açıklanacak. Bütün hukuksal mücadelemizi veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz" diye konuştu.
BJK İnönü Stadı'nın yeniden yapımı konusundaki soruyu da Orman, "Çok mücadele veriyoruz. Her şey problem. Hafriyat yapıyoruz, trafikte problem çıkıyor. Rayına sokana kadar zorlanacağız. Ama rayına girdikten sonra işler tıkır tıkır gidecektir. Şu anda işin başındayız. Izdıraplı geçiyor. İnşallah en kısa sürede bitireceğiz" şeklinde yanıtladı.
"İKİ TRANSFER DAHA YAPMA DURUMUNDAYIZ"
Siyah-beyazlı kulübün başkanı, futbol takımı için iki transfer daha yapmak durumunda olduklarını dile getirdi.
Henüz hazırlık aşamasında olduklarını ve takımı değerlendirmenin yanlış olacağını vurgulayan Orman, "Şu ana kadar takıma katılmış beş yeni transfer var. İki transfer daha yapma durumundayız. Görüşmeler yaptıklarımız var. Takımı yeni sezona hazır hale getirmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.
Orman, kalbinde problem olduğu şüphesiyle henüz sözleşme imzalanmayan Michael Eneramo ile ilgili de"Bugün aldığım raporlara göre bir sıkıntısı yok. Sadece sol veya sağ dizinde ufak bir menisküs yırtığı olduğu bilgisi bulunuyor. O yırtık için de belki yarın ameliyat olup, bir veya iki hafta içinde çalışmalara başlayabileceğini duydum. Ama kalbiyle ilgili bir problemi yok. Oynayabilir yönünde raporları olduğunu biliyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...