Korkunç cinayet! Yerde kanlar içinde kaldı

Düzenleyen:
Korkunç cinayet! Yerde kanlar içinde kaldı

YAŞAM Haberleri

Antalya'nın Kemer ilçesinde kar maskeli iki kişi Gürcistan uyruklu bir vatandaşının yanına yaklaştı. Gürcistan uyruklu vatandaşı başından vurarak öldüren saldırganlar oğlunu da bacağından yaralayarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, oğlu Giga Giorkhelidze (27) ile Arslanbucak  Mahallesi 2888 Sokak'taki evine giden Gürcistan uyruklu Gaioz Giorkhelidze'nin  (60) yanına, otomobille kar maskeli iki kişi yaklaştı.

Araç içerisindeki şüpheliler, Giorkhelidze ve oğluna tabancayla ateş  ettikten sonra uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine  gelen sağlık görevlileri, başından vurulan Gaioz Giorkhelidze'nin hayatını  kaybettiğini tespit etti. Oğul Giga ise çevredeki vatandaşlar tarafından Kemer  Yaşam Hastanesi'ne kaldırıldı.

Görgü tanıklarından Şükrü Özbey, gazetecilere yaptığı açıklamada,  bağrışma sesi duyunca evden dışarı çıktıklarını belirterek, olay yerine  koştuklarını söyledi. Olay yerinde ilk başta Gürcü adamın yaşadığını gördüklerini anlatan  Özbey, bir süre sonra da hayatını kaybettiğini kaydetti. Giorkhelidze'nin cesedi Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...