TOKİ borcunu peşin kapatana yüzde 20 indirim

TOKİ borcunu  peşin kapatana  yüzde 20 indirim

EKONOMİ Haberleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından "borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen" konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan yüzde 20 indirim kampanyasına başvurular 24 Nisan'da başlayacak.

TOKİ Başkanı Ergün Turan "Kampanyamızdan, bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlarımız da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlarımız, bakiyenin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde de, kampanyadan faydalanabilecek. Fırsattan, satışları 2016 sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve taksidi 2016 sonuna kadar başlamış konut ve iş yerleri sahipleri yararlanabilecek. Vadesi 12 ay ve daha az kalan projelerimiz dâhil edilmemiştir. Başvurular, 24 Nisan-18 Mayıs tarihleri arasında alınacak" dedi. Geçen yıl kampanyaya katılan 17 bin 706 kişi, 950 milyon 767 bin liralık borcu kapatarak tapularına kavuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...