Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsrailli Bakan nefret kustu: Orada masum insan yok

Düzenleyen:
İsrailli Bakan nefret kustu: Orada masum insan yok

DÜNYA Haberleri

İsrail Savunma Bakanı Lieberman, abluka altındaki Gazze şeridinde masum insanların yaşamadığını söyledi. Lieberman ayrıca, İsrail güçlerinin bölgedeki katliamlarının meşruluğuna vurgu yaptı.

İsrail Radyosuna konuşan İsrail Savunma Bakanı Avigdor Lieberman, "Gazze Şeridi’nde masum insanların olmadığını" söyledi. Gazze'de yaşayan Filistinlilerin Hamas’a bağlı olduğunu da sözlerine ekleyen Lieberman, "Gazze’de yaşayan Filistinlilerin Hamas’tan maaş aldıklarını ve İsrail’e meydan okuduklarını" ifade etti.

Lieberman ayrıca Gazze sınırını geçmeye çalışan Filistinlilerin tamamının Hamas’ın askerî kanat üyesi olduklarını öne sürerek, sınırı geçmeye çalışanların sivil veya aktivist olmadıklarını iddia etti.

Yanı sıra bölgedeki sivillere yönelik zulüm ve katliamları "meşru operasyon" olarak gördüğünü vurgulayan Lieberman, İsrail ordusunun terörle mücadele ettiğini savundu.

İsrail güçleri geçtiğimiz haftaki olaylarda, Filistinli sivillerin üzerine ateş açarak çok sayıda Filistinlinin ölümüne neden olmuştu. Şehit edilen Filistinliler arasında üzerinde "Press" yazılı yelek bulunan bir gazeteci de bulunuyordu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...