Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bizim Hikaye dizisine milyonları ağlatan isim dahil oldu

Düzenleyen:
Bizim Hikaye dizisine milyonları ağlatan isim dahil oldu

MAGAZİN Haberleri

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diziye Anne dizisiyle milyonları ağlatan isim dahil oldu.

Perşembe akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Bizim Hikaye'ye yeni bir oyuncu dahil oldu. Daha önce Anne dizisiyle herkesi ağlatan Beren Gökyıldız artık Bizim Hikaye dizisinde rol alacak.

DİZİYE YENİ İSİM DAHİL OLDU

Bizim Hikaye dizisinin yeni bölüm fragmanında Filiz, kardeşi Fikret'in hareketlerinden şüpheleniyor. Okulu birbirine katan Fikret, yanına bir kız arkadaş buldu. Diziye yeni dahil olan Beren Gökyıldız, Fikret'in arkadaşı rolünde oynayacak.

BEREN GÖKYILDIZ KİMDİR?
2009 senesinde İstanbul'da dünyaya gelen Beren Gökyıldız ilköğretim eğitimine devam etmektedir.  Oyunculuk kariyerine ilk olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Kocamın Ailesi dizisiyle başlayan Beren Gökyıldız oynadığı karakterle izleyenlerin beğenisini kazanmıştır.  Küçük yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyen Gökyıldız Show TV'de yayınlanan Güldüy Güldüy Show'da oynamıştır. Son olarak Star TV'nin dizisi Anne'de Melek Akçay karakterini oynayan Beren Gökyıldız Vahide Perçin ve Cansu Dere gibi isimlerle aynı dizide rol aldı. Şimdi de Bizim Hikaye dizisine dahil oldu.

Bizim Hikaye dizisinin yeni bölüm fragmanı:

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...