Üç bakanlığın gözü önünde inanılmaz olay

Düzenleyen:
Üç bakanlığın gözü önünde inanılmaz olay

DÜNYA Haberleri

Azerbaycan'da Adalet, Vergiler ile Ekoloji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı arazisi içerisinde inanılmaz bir hadise yaşandı.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Adalet Bakanlığı, Vergiler Bakanlığı ile Ekoloji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı arazisi içerisinde inanılmaz bir hırsızlık olayı yaşandı. 

Azerbaycan medyasında yer alan haberlere göre olay gün ortasında gerçekleşti. Bakanlıkların bulunduğu bölgedeki bir bankanın bankamatiğine gelen iki şüpheli, ATM'nin kapısını açmaya çalışırken banka çalışanlarının dikkatini çekti. Şüphelilere ne yaptıklarını soran görgü tanığı çalışan, şüphelilerden "Bir arıza var onu gidermek için geldik" cevabını aldı. 

Kısa bir süre içerisinde işlemlerini tamamlayan şüpheliler, bankamatikteki 173 bin doları alarak kayıplara karıştı. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan güvenlik güçleri, şüphelilerin kimliklerinin belirlendiğini ifade ederken soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...