Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rusya'da ordu tam savaş alarmında

Düzenleyen:
Rusya'da ordu tam savaş alarmında

DÜNYA Haberleri

Rusya ordusu aniden 'tam savaş alarmı' pozisyonuna geçti. Ülkenin hemen hemen her yerinde, muharebe araçları ve füze sistemlerinin hareketleri görülüyor.

Rusya'da yerel kaynaklar ordunun 'tam savaş alarmı' pozisyonuna geçtiğini bildirdi. Ülkenin her yerinde muharebe araçları ve füze sistemlerinin hareketliliği görülürken, özellikle Ukrayna ve Belarus Cumhuriyeti, Transbaikal bölgesi ve Uzak Doğu sınırlarının yakınında askeri hareketlilik gözlemlendi.

Bazı kaynaklar deniz, hava ve diğer askeri üslere komuta ve kontrol sistemlerinin konuşlandırıldığını aktarırken, Rus Savunma Bakanlığı'ndan konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.
 
Uzmanlar 8-9 Nisan'da artan askeri hareketliliğin, Esad rejimince Doğu Guta'nın Duma bölgesine kimyasal saldırı düzenlendiği gerekçesiyle, Suriye'nin olası bir ABD-NATO işgaline uğramasına karşılık olarak atıldığı görüşünde birleşiyor.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...