Meireles'e dev teklif

Meireles'e dev teklif

FUTBOL Haberleri

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Raul Meireles'e Fransa şampiyonu Paris Saint Germain 15 milyon Euro teklif etti. İngiliz Sunderland de oyuncuya talip.

Fenerbahçe'ninPortekizli yıldızına Fransa şampiyonu Paris Saint Germain 15 milyon Euro teklif etti. İngiliz Sunderland de oyuncuya talip. Portekiz Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Raul Meireles'e teklif yağıyor. Marco Verratti'yi Real Madrid'e satacak Paris Saint Germain gözünü 30 yaşındaki tecrübeli oyuncuya dikti. Fransa şampiyonu Fenerbahçe'nin geçen sezon Chelsea'den 10 milyon euroya aldığı Meireles için 15 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Fenerbahçe'den yıllık 3 milyon euro kazanan Portekizli'nin Fransız kulübünden net 4 milyon istediği bildirildi.
SUNDERLAND TAKİPTE
Bu arada Sunderland'i çalıştıran İtalyan teknik direktör Paolo Di Canio da orta sahasını güçlendirmek için Meireles'e teklif götürmeye hazırlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...