Akhisar Belediyespor'dan süper başlangıç

Akhisar Belediyespor'dan süper başlangıç

FUTBOL Haberleri

Almanya'daki ilk hazırlık maçında Grasshoppers'ı 3-1'le yerle bir etti.

Almanya'daki ilk hazırlık maçında Grasshoppers'ı 3-1'le yerle bir etti. Akhisar Belediyespor, İsviçre Süper Ligi'ni geçen sezon ikinci bitiren, bu yıl ilk 2 hafta sonunda 2. sırada olan ve şampiyonlar ligi ön eleme turu oynamaya hazırlanan Grasshoppers'ı 3-1 mağlup etti. Galatasaray, Eskişehir ve Karabük'de de görev yapan Michael Skibbe'nin çalıştırdığı güçlü rakibi karşısında 17. dakikada Anatole'nin golüyle yenik duruma düştü. Golden sonra pes etmeyen ve ikinci yarıda adeta coşan Akigo, 47'de Bilal, 53'te Emin ve 90'da Kenan'ın golleriyle sonuca gitti. Hafif sakatlıkları bulunan Bruno, Mustafa Aşan, İbrahima Sonko ile yeni transferler Mehmet Akyüz ve Erkan Taşkıran'ın forma giymediği karşılaşmayı izleyen az sayıda gurbetçi de yeşil-siyahlı ekibe destek olarak moral verdi.
Hamzaoğlu: Mutluyum, umutluyum
Grasshoppers galibiyeti Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun yüzünü güldürdü. Genç teknik adam, "İlk hazırlık maçını kazanmak elbette güzel ama takımımın böylesine önemli bir rakip önünde sergilediği performans beni daha çok mutlu etti ve gelecek için umutlandırdı. Eksiklerimiz muhakkak var. İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz ve sezonun ilk maçına çıkarken eksikleri gidermiş olacağız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...