Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor funda Elendi mi? Funda Alkayış kimdir, kaç yaşında?

Düzenleyen:
Survivor funda Elendi mi? Funda Alkayış kimdir, kaç yaşında?

MAGAZİN Haberleri

Survivor Funda elendi. Survivor'ın sevilen ismi Funda alkayış elendi... Peki Funda Alkayış kimdir, kaç yaşındaydı? Başarılı yarışmacı Survivor'a erken veda eden isimler arasına girdi. İşte Survivor'a veda eden isim... Funda Alkayış kimdir, elendi mi, kaç yaşındaydı, mesleği ne?

Survivor Funda elendi. Peki Funda Alkayış kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, nereli? Survivor'ın başarılı isimleri arasında yer alan Funda Alkayış elendi. Funda Alkayış elendi mi soruları devam ederken üzen haber geldi. Funda Alkayış elendi. Funda Alkayış kimdir, nerelidir, Survivor'da kim elendi, Funda Alkayış mesleği ne, kaç yaşında gibi merak ettiğiniz soryular haberimizde...

FUNDA ALKAYIŞ ELENDİ
Funda Alkayış elendi... Funda Alkayış kimdir, neden elendi, nerelidir, ka. yaşında gibi merak ettiğiniz soruların cevabı burada.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

1987 yılında Mersin'de dünyaya gelen Funda Alkayış, üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda tamamlamıştır. Kick Boks, Muay-Thai ve Wushu sporlarıyla yakından ilgilenen Alkayış, Kick Boks Dünya Şampiyonasında 50 kiloda dünya şampiyonu olmuştur. Başarılı sporcu bu alanda, 9 kez Türkiye şampiyonluğu, Dünya ikinciliği ve üçüncülüğü, 24 maç 23 galibiyet 6 nakavt gibi birçok başarıya imza atmıştır.

Survivor'a katılmadan önce Adıyaman'da bir okulda, Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Funda Alkayış, yarışmada en çok yüzme bilmemesi nedeniyle eleştirilerin hedefi oluyor. Yarışmada şu ana kadar 48 puan toplayan Funda Alkayış, puan tablosunda 12. sırada bulunmaktadır.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...