Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yatağında başka adamı görünce çıldırdı! Ortalık kan gölüne döndü

Düzenleyen:
Yatağında başka adamı görünce çıldırdı! Ortalık kan gölüne döndü

YAŞAM Haberleri

Antalya'da kız arkadaşıyla yaşayan adam, yatağında başka birini görünce çıldırdı. Yatağındaki adamı bıçaklayan sanığa ömür boyu hapis talep edildi.

Antalya'da geçen 23 Aralık'ta, birlikte yaşadığı Diğdem Çevik'in evinde gördüğü Reşat Elma'yı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla ömür boyu hapis istemiyle hakkında dava açılan tutuklu sanık Güney Burak Sarı ile cinayete teşvikten tutuklu Diğdem Çevik'in yargılanmasına başlandı. Antalya 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, sanıklar Güney Burak Sarı, Diğdem Çevik ile taraf avukatları ve yakınları katıldı.

OLAYDAN ÖNCE AYRILMIŞLAR

Çevik duruşmada yaptığı savunmada, Sarı ile duygusal birliktelik yaşadığını, olaydan bir süre önce de ayrıldıklarını söyledi Olay günü Reşat Elma'yı uçağını kaçırdığı için evinde misafir ettiğini, bu sırada Güney Burak Sarı'nın da eve geldiğini iddia eden Diğdem Çevik, Reşat Elma rahatsız olduğu için yatağında yattığını, bunu gören Sarı'nın ise sinirlendiğini savundu.

'TELEFONUMU ALDI POLİSİ ARAMAMI ENGELLEDİ'

Sarı'nın kendisine ve Elma'ya tepki gösterdiğini aktaran Çevik, "Sanık Burak, bıçakla Reşat'ı bir kez bacağından yaraladı. Ben kendisine tepki gösterdim. Reşat yaralı olarak evden kaçtı. Ben ve Burak onu bulmak için dışarı çıktık ama bulamadık. Sanık Burak, telefonumu alarak polisi ve ambulansı aramamı engelledi" dedi. Kimseyi adam öldürmeye teşvik etmediğini öne süren Diğdem Çevik, beraatine ve tahliyesine karar verilmesini talep etti.

DİNİ NİKAHLI YAŞADIĞINI İDDİA ETTİ

Sanık Güney Burak Sarı ise Diğdem Çevik ile dini nikâhlı yaşadığını, olay günü Çevik'in yatağında tanımadığı birini görünce her ikisine tepki gösterdiğini söyledi. Reşat Elma'nın kendisine sinkaflı sözler söylediğini iddia eden Sarı, mutfaktan aldığı bıçakla bacağından yaraladığı Elma'nın evden kaçtığını söyledi. Kimseyi öldürme niyeti olmadığını, olaydan sonra Reşat Elma'yı bulmak için evden ayrıldıklarını söyleyen Güney Burak Sarı, yaşananlardan üzgün olduğunu ifade etti.

ÇEVİK'E ŞARTLI TAHLİYE

Tanıkların dinlenmesinden sonra kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Diğdem Çevik'e yurt dışına çıkma yasağı getirerek tahliyesine, Güney Burak Sarı'nın ise tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...