Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Caner Erkin'den "Estetiksiz halini görse karısını boşar" sözlerine tokat gibi cevap

Düzenleyen:
Caner Erkin'den "Estetiksiz halini görse karısını boşar" sözlerine tokat gibi cevap

MAGAZİN Haberleri

Seren Serengil, canlı yayında Şükran Ovalı'nın estetiksiz halini görüp "Caner görse boşar." demişti. Caner Erkin, "Buruş buruş olana kadar seveceğim." diyerek tokat gibi bir cevap verdi.

Caner Erkin'le evli olan Şükran Ovalı'nın estetiksiz hali karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Seren Serengil, "Çocuk boşanacak şimdi" ifadesini kullandı. Şükran Ovalı ve eşi Caner Erkin, Seren Serengil'in bu eleştirisine sosyal medya hesaplarından cevap verdi

'ÇOCUK BOŞANACAK ŞİMDİ'

4 aylık hamile olan ve kız bebek bekleyen Şükran Ovalı'nın estetiksiz hali karşısında büyük şaşkınlık yaşayan program yorumcularından Seren Serengil, "Çok kötü resmini bulmuşsunuz. Çocuk boşanacak şimdi" ifadesini kullandı.

DURUMU KURTARMAYA ÇALIŞTI

Şakınlığını üzerinden attıktan sonra sözlerine devam eden Seren Serengil, "Ama photoshop da yapmış olabilirler" diyerek durumu kurtarmaya çalıştı.

TOKAT GİBİ CEVAP

Seren Serengil'in bu sözlerine Caner Erkin'den tokat gibi cevap geldi. Caner, "Şükran'ı buruş buruş olana kadar seveceğim." dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...