Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'deki Türk restoranında yangın çıktı! Balkondan atlayarak canlarını kurtardılar

Düzenleyen:
ABD'deki Türk restoranında yangın çıktı! Balkondan atlayarak canlarını kurtardılar

DÜNYA Haberleri

ABD'de bulunun Türk restoranında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında insanlar balkondan atlayarak canını kurtarmaya çalıştı.

ABD'nin New Jersey eyaletinde bulunan "Beyoğlu" adlı Türk restaurantta nargile satılan katta çıkan yangın çocuklara dans eğitimi verilen salona da sıçradı. 5 kişinin yaralandığı yangında bazıları, balkonlardan atlayarak kurtulmaya çalışırken itfaiye kısa sürede müdahale etti.

YANGINDA BALKONLARDAN ATLAYANLAR OLDU

ABD'nin New Jersey eyaletinde bir Türk restoranının bulunduğu binada dün akşam çıkan yangında can pazarı yaşandı. Alevlerin sardığı, Beyoğlu adlı restoranın üst katında bulunanlar balkonlardan ve yangın merdivenlerinden atlayarak kurtuldu. Yangın büyük paniğe neden oldu.

YANGIN ÇOCUKLARIN OLDUĞU SALONA SIÇRADI

İkinci katta, restorana ait nargile salonunda çıktığı düşünülen yangın, aynı katta çocuklara dans eğitimi verilen bir stüdyoya da sıçradı. İkinci katta bulunanlar binayı saran alevlerden balkonlardan ve yangın merdivenlerinden atlayarak kurtuldu.

5 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Büyük bir facianın eşiğinden dönülen yangında, dans okulunda bulunan ve yangından etkilenen beş kişinin hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...