Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalyaspor: Eto'o oyuncularımızın aklını çeliyor

Düzenleyen:
Antalyaspor: Eto'o oyuncularımızın aklını çeliyor

SPOR Haberleri

Antalyaspor cephesi, Samuel Eto'o'nun Antalyasporlu futbolcuları arayarak transfer teklifinde bulunduğunu iddia etti.

Süper Lig’in devre arasında Antalyaspor’dan ayrılarak Konyaspor'un yolunu tutan Samuel Eto'o ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Küme düşme potasını yakından ilgilendiren maçta pazar günü Konyaspor’u ağırlayacak Antalyaspor’da Asbaşkan Şefik Öz, Kamerunlu yıldız futbolcu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"ETO'O OYUNCULARIMIZIN AKLINI ÇELİYOR"

Koza TV’de ekranlara gelen Kale Çizgisi programında konuşan Şefik Öz, Samuel Eto’o’nun, kritik maç öncesi Antalyaspor’dan eski takım arkadaşlarını aradığı duyumları geldiğini söyledi.

Eto’o’nun Antalyaspor’la sezon sonunda sözleşmesi bitecek bazı futbolcuları arayarak Konyaspor’a transfer olabileceklerini söylediği yönünde dedikodular dolaştığını ifade eden Şefik Öz, "Samuel Eto’o’nun eski takım arkadaşlarını arayarak akıllarını çeldiğine inanmak istemiyoruz ama böyle bir dedikodu dolaşıyor. Bu konuyla ilgili bugün 50'ye yakın telefon geldi. Konyaspor yönetimi de böyle bir maçtan önce böyle şeyler olsun istemez. Bu durumu bazı menajerler manipüle edebilir, ancak Eto'o'ya böyle bir şey yakışmaz" diye belirtti.

Öz, "Hangi futbolcuları aradığıyla ilgili bilgimiz yok, bu durumu futbolcularımıza da sormayacağız. Böyle bir telefon gelmişse dahi futbolcularımız gereken yanıtı vermiştir" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...