Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan, Bakan'ı yanına çağırdı! Sebebini soran gazeteciye kızdı

Düzenleyen:
Erdoğan, Bakan'ı yanına çağırdı! Sebebini soran gazeteciye kızdı

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sırasında yanına Milli Eğitim Bakanı'nı çağırdı. Muhabirlerden biri "Bakanı neden yanınıza çağırdınız?" deyince Erdoğan, "Özele girmeyin." diyerek gazeteciye kızdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularına cevap verdi. Milli Eğitim Bakanı'nı neden yanına çağırdığının sorulması üzerine Erdoğan, "Özele girmeyin, genelde kalın" dedi.

KONUŞMASINA ARA VERİP BAKAN'I YANINA ÇAĞIRDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmasına kısa bir süreliğine ara vererek Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ı yanına çağırdı. Bakan Yılmaz ile bir süre konuşan Erdoğan daha sonra konuşmasını tamamladı. Daha önceki grup toplantılarında çeşitli defalar Bakanlara anlık talimatlar veren Cumhurbaşkanı ilk kez konuşmasına ara vererek bir Bakanı yanına çağırması merak konusu oldu.

"İSMET BEY, BİR DAKİKA SİZİ BURAYA ALAYIM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısı sırasında İsmet Yılmaz'ı yanına çağırdı. Konuşmasının sonlarına doğru 'İsmet Bey, bir dakika sizi buraya alayım' diyen Cumhurbaşkanı, konuşmasına ara vererek Bakan Yılmaz ile kısa bir süre konuştu. Erdoğan, daha sonra grup konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

İLK KEZ BAKAN'I YANINA ÇAĞIRMASI MERAK KONUSU OLDU

Cumhurbaşkanı daha önceki grup toplantılarında kimi zaman Bakanlara anlık talimatlar vermiş, kimi zaman da kendisi için şiir okuyan çocukları kürsüye davet etmişti. Erdoğan'ın bugün ilk kez bir Bakan'ı yanına çağırması merak konusu oldu.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...