Hami Mandıralı'ya göre Trabzon'un hâli içler acısı

Düzenleyen:
Hami Mandıralı'ya göre Trabzon'un hâli içler acısı

SPOR Haberleri

Trabzonspor’da yeni yönetimle beraber hava da biraz değişirken efsane oyunculardan Hami Mandıralı durum tespitinde bulundu.

“Trabzonspor’da harcanan paralar ve takımımızın son hâli maalesef içler acısı” diyen Mandıralı, Esenler Belediyesi’nin düzenlediği “Spor Söyleşileri”nde öğrencilerle buluştu. Mandıralı “Taraftarlar çok mutsuz ama bir tepki de göstermiyorlar. Biz bir maçımızda ilk yarıda altı gol atmıştık, 6-0 öndeydik, ikinci yarıda gol atmadık diye bize her şeyi söyleyen bir taraftar vardı. Şimdi Trabzonspor dört beş tane gol yediği zaman taraftar sesini çıkarmıyor. Trabzonspor’un şu an ligde durumu ortada, şampiyon olma gibi bir şans yok” dedi. Bordo-mavili takımda hem futbolculuk hem de teknik adamlık yapan Mandıralı, kadro kalitesine de vurgu yaptı. Hami Hoca “Ferdî bakıldığında iyi bir kadroya sahip ama ekip olarak iyi çalıştırılmamış bir kadro olduğunu görüyoruz. Ekiptekilerin birbirine sevgi ve saygısı yok, iyi durumda değiliz” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...