Devine, 'Bizim için çok hayal kırıcı bir başlangıç oldu'

/ Kaynak: CHA
Devine, 'Bizim için çok hayal kırıcı bir başlangıç oldu'

FUTBOL Haberleri  / CHA

Derry City Teknik Direktörü Declan Devine, hayal kırıcı bir başlangıç yaptıklarını, tur için rövanşta ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Devine, UEFA Avrupa Lig 2. Öl Eleme Turu ilk müsabakasında 4-2 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, "Bizim için çok hayal kırıcı bir başlangıç oldu. İyi defans yapamadık ve iki farklı geriye düştük. Fakat genç bir takım olarak iyi bir ekip olduğumuzu gösterdik ve 2-2'yi yakaladık. Bu yüzden oyuncularımdan memnunum. Ama oyuncularım 2-2'den sonra 4-2 mağlup oldukları için üzgünler" dedi. nbsp;Tur için umutlarını kaybetmediklerini ifade eden Devine, İrlanda'da daha iyisin yaparak maçı kazanmaya çalışacaklarını kaydetti. Genç teknik adam, Trabzon'da kendilerini çok iyi ağırlayan Trabzonspor yönetimine de teşekkür etti. nbsp;

FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...