Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD- Rusya restleşmesine Türkiye'den ilk tepki

Düzenleyen:
ABD- Rusya restleşmesine Türkiye'den ilk tepki

GÜNDEM Haberleri

ABD-Rusya restleşmesine Türkiye'den ilk tepki geldi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Sorunlar askeri yöntemle çözülemez" dedi.

Hükümet sözcüsü Bekir Bozdağ kritik açıklamalarda bulundu. ABD-Rusya restleşmesine Bozdağ, "Sorunlar askeri yöntemle çözülemez" diyerek tepki gösterdi.

Suriye'deki gelişmelere de değinen Bozdağ, "Biz Türkiye olarak daha ilk günden beri bölgedeki çatışmaların sona ermesini, sona erdirilmesini söyledik ve burada yaşanan sorunların askeri yöntemlerle çözülemeyeceğini, güvenlik tedbirleriyle nihai netice alınamayacağını hep söyledik. Burada siyasi çözümün son derece önemli olduğunu da söyledik." açıklamasını yaptı.

MİT'E YURT DIŞI OPERASYON YETKİSİ

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, MİT'e yurt dışı operasyon yetkisi verildiğini de duyurdu. Bozdağ, "Bu sadece Gabon'la veya Kosova'yla sınırlı bir şey değildir. Teröristlerin olduğu her yerde devam eden bir mücadeledir." şeklinde konuştu.

TÜRKİYE TERÖRİSTLERİN ENSESİNDE OLACAK

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...