Obama'dan Netanyahu'ya, Filistinliler ile müzakereler başlasın

/ Kaynak: AA
Obama'dan Netanyahu'ya, Filistinliler ile müzakereler başlasın

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD Başkanı Barack Obama, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu Filistinliler ile müzakereleri başlatması yönünde teşvik ettiği öğrenildi.

ABD Başkanı Barack Obama, İsrail Başbakanı Binyamin nbsp;Netanyahu ile görüştü. nbsp;Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, düzenli istişarelerinin bir nbsp;parçası olarak Obama ve Netanyahu'nun telefon görüşmesi yaptığı kaydedildi. nbsp;İki liderin Mısır, İran ve Suriye'deki son gelişmeler dahil bölgesel nbsp;konuları ele aldığı belirtilen açıklamada, Obama'nın Netanyahu'yu, Filistinliler nbsp;ile müzakerelere en kısa zamanda tekrar başlanması için ABD Dışişleri Bakanı John nbsp;Kerry ile çalışmaya devam etmesi yönünde teşvik ettiği bildirildi. nbsp;Açıklamada, Obama ve Netanyahu'nun ABD ile İsrail arasında bir dizi nbsp;güvenlik konusunda yakın koordinasyonun devamının önemini teyit ettiği ifade nbsp;edildi.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...