Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dünyanın en çirkin gelini denmişti, değişimi görenler gözlerine inanamadı!

Dünyanın en çirkin gelini denmişti, değişimi görenler gözlerine inanamadı!

DÜNYA Haberleri

Dünyada çok sayıda kişi tarafından 'dünyanın en çirkin gelini' olarak yaftalanan Rus kadının zaman içindeki değişimi hayret ettirdi.

Çiftin uyumsuzluğunu dile getirenler onları dalga konusu haline getirdiler. Çiftin eski halini gösteren bu fotoğraflar 2010 yılında çekildi… Zaman içinde gerçekleşecek değişimi kimse tahmin edemezdi…

Çok insan çiftin çok uyumsuz gözüktüğünü ve bu evliliğin pek uzun sürmeyeceğini, çiftin kısa süre içerisinde ayrılacağını düşünüyordu.

Bir azimle kilo vermeyi başaran genç kadının yeni hali herkesi çok şaşırtmıştı. Radikal bir karar aldıktan sonra evliliğin ilk yıllarından itibaren zayıflamaya ve değişmeye başlamış.

Şimdiler bir çocuk annesi olan genç kadın, sıkı diyetler yaptı, ameliyat geçirdi. Saçlarını değiştirdi, dişlerini yaptırdı, egzersizlerini arttırdı. Sonunda da azmiyle hayal ettiği görüntüye kavuştu.

İşte kadının son hali…

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...