Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avrupa'da kurt adam avı

Avrupa'da kurt adam avı

DÜNYA Haberleri

Almanya'da 8'i Türk 10 kişiyi öldüren Neonazi terör hücresi NSU sanıklarının yargılanmasına devam edilirken, her gün yeni ırkçılar ortaya çıkıyor.

Almanya'da 8'i Türk 10 kişiyi öldüren Neonazi terör hücresi NSU sanıklarının yargılanmasına devam edilirken, her gün yeni ırkçılar ortaya çıkıyor. Karlsruhe kentinde bulunan Federal Savcılık'ın talimatıyla Hamburg, Aşağı Saksonya ve Mecklenburg-Vorpommern eyaletlerinde bir dizi konut ve işyerine dün baskın yapıldı. İsimleri açıklanmayan aşırı sağcı 4 zanlının "Kurt adam" ismi altında terör eylemleri planladığı iddia edildi. Almanya'daki adreslerin yanı sıra İsviçre ve Hollanda'daki bazı zanlıların ev ve işyerleri de güvenlik güçleri tarafından arandı. Hollanda'nın Lahey kentinde bir zanlı, gözaltına alındı. nbsp;Almanya Federal Savcılığı yetkilileri, "Kurt Adam" isimli oluşumun Almanya'daki mevcut siyasi sistemi yıkma amacıyla terör eylemleri düzenlemeyi hedeflediğini açıkladı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...