Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Asena Atalay'a kötü haber

Düzenleyen:
Asena Atalay'a kötü haber

MAGAZİN Haberleri

Boşandığı eşi Caner Erkin'in servetinin yarısını isteyen Asena Atalay'ın reddedilen mal paylaşımı davasını istinaf mahkemesi de kabul etmedi.

Asena Atalay'ın eski eşi Caner Erkin'e açtığı reddedilen mal paylaşımı davasını istinaf mahkemesi de kabul etmedi.

SERVETİNİN YARISINI İSTİYORDU

eski eşi Caner Erkin'in boşanma protokolünde kendisini kandırdığını ileri sürerek ünlü futbolcunun servetinin yarısını isteyen Asena Atalay'ın reddedilen mal paylaşımı davasını istinaf mahkemesi de kabul etmedi.

"HAKKIN KÖTÜYE KULLANILMASINI HUKUK KORUMAZ"

Atalay'ın boşanma protokolünde olmayan bir otomobil ve Beykoz'daki ' Cam ev' olarak bilinen 6 milyon dolar değerindeki gayrimenkulu istemesini, hakkın kötüye kullanılması olarak değerlendiren mahkeme, "Hakkın kötüye kullanılmasını hukuk korumaz" dedi.

TEDBİRLER KALDIRILDI

Mahkeme, Atalay'ın davasını esastan reddetti. Ayrıca Erkin'in, Şişli ve Balıkesir'deki 9 gayrimenkulü ile 2 Mercedes, 1 Porsche marka otomobilinin üzerindeki satılamaz tedbirini de kaldırdı.

HT Magazin

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...