Erdoğan: Bizi döviz kuru üzerinden terbiye edemezler

Düzenleyen:
Erdoğan: Bizi döviz kuru üzerinden terbiye edemezler

POLİTİKA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Hiç endişe etmeyin, sağda solda konuşulanlara da bakmayın. Türkiye emin adımlarla yoluna devam ediyor. Bizi döviz kuru, döviz kuru üzerinden terbiye edemezler. Onlar kendi başlarının çaresine baksın. Biz yolumuza kararlı bir şekilde devam ediyoruz" dedi.

Başkentray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Meclis Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı törenle hizmete açıldı. Günlük toplam 520 bin yolcunun taşınacağı açıklanan Başkentray'da Ankarakart geçerli olacak. Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkentray'ın 24 Nisan'a kadar ücretsiz hizmet  vereceğini de duyurdu..

Ekonomik gelişmelere ilişkin konuşan ve "Bizi döviz kuru, döviz kuru üzerinden terbiye edemezler" diyerek resti çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ülkemize ekonomik terör estirmeye çalışıyorsanız, yanlış yaparsınız. Yeri geldiğinde bunun hesabını verirsiniz. Hiç endişe etmeyin, sağda solda konuşulanlara  da bakmayın. Türkiye emin adımlarla yoluna devam ediyor. Bizi döviz kuru, möviz  kuru üzerinden terbiye edemezler. Onlar kendi başlarının çaresine baksın. Biz  yolumuza kararlı bir şekilde devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.  

KANAL İSTANBUL  TALİMAT VERDİ 

Boğaz'da yaşanan son kazaya da vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kanal İstanbul'un ihalesini yapmamız olmazsa  olmaz hale geldi. İşte son Boğazdaki kaza bunun ne kadar önemli olduğunu ortaya  koydu, daha bekleyemeyiz. Bu ihalenin süratle yapılması lazım" diye konştu. 

KAYAŞ- SİNCAN ARASI 49 DAKİKA 

Konuşmasında Başkentraya ilişkin de bilgiler veren Erdoğan şunları dile getirdi: "Ankara'da metro konforunda hizmet verecek Başkentray'ın ülkemize, şehrimize hayırlı olmasını Allah'tan diliyorum. Kayaş ile Sincan arasında çalışacak Başkentray'ı kullanacak arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum. Üçüncü banliyo hattımızı hayata geçirdik. Ankara'nın pek çok altyapısıyla birlikte şehrin iki ucu bu hatla birleşiyordu. Biz modern ulaşım ihtiyaçları doğrultuıusunda yepyeni bir ulaşım ağı kurduk. Ankara'ya iftiharla anılacak bir banliyo hat kazandırdık. Kayaş'tan Sincan'a 49 dakikada gidilmesini sağlayacak, Eryaman, Gar mesafesini de kısaltıyor. İlk başta 15 dakikada bir olacak trenin süresi, zamanla 5 dakikaya kadar indirilebilecek. Bu muhteşem katılım bu projenin önemini ortaya koyuyor.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...