Avlu dizisi ters köşe yaptı, kimse bunu beklemiyordu

Düzenleyen:
Avlu dizisi ters köşe yaptı, kimse bunu beklemiyordu

MAGAZİN Haberleri

Star TV’nin yeni mihenk taşı olmaya aday dizisi Avlu her hafya yaptığı sürprizlere 12 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan 3. son bölüm ile devam etti. Star TV’nin yeni mihenk taşı olmaya aday dizisi Avlu her hafya yaptığı sürprizlere 12 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan 3. son bölüm ile devam etti.

Star TV’nin yeni mihenk taşı olmaya aday dizisi Avlu her hafya yaptığı sürprizlere 12 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan 3. son bölüm ile devam etti.

Avlu dizisinin yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı.

Avlu’nun son bölümünde, cezaevi müdürü Nihal’i öldürmekle suçlanan Deniz mahkemeye çıktı.

Televizyon Gazetesi'nin derlediği habere göre; Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Teoman Kumbaracıbaşı, Kenan Ece’nin rol aldığı Avlu dizisinin son bölümünde; isyan sırasında öldürülen Nihal’in bilekliği zaten baş şüpheli olan Deniz’in hücresinde bulunmuştu.

Cinayet delili olarak görülen bileklik Deniz’i büyük bir suçlamayla karşı karşıya bıraktı.

Suçsuzluğunu ispatlayamayan Deniz hakkında mahkemede savcı tarafından ağırlaştırılmış müebbet cezası istendi.

İşlemediği bir suç yüzünden cezaevine giren Deniz, bir de kendisine kurulan kumpas sonucunda büyük bir çıkmazın içine girdi.

Cezaevindeki güç savaşında ortadan kalan ve bir kumpasa kurban giden Deniz suçsuzluğunu ispat edebilecek mi?

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...