Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor İZLE TV8: Merve ile Nagihan birbirine girdi | Ödül Oyununu Kim kazandı

Düzenleyen:
Survivor İZLE TV8: Merve ile Nagihan birbirine girdi | Ödül Oyununu Kim kazandı

MAGAZİN Haberleri

Survivor izle, Survivor ödül oyununu kim kazandı gibi merak ettiğiniz soruların cevabı burada. Survivor 45. yeni bölümde bu hafta da yine heyecan doruklarda. Ödül oyununu kim kazanacak? Gönüllüler yemek yiyebilecek mi? Survivor izlemek için aşağıdaki 'Tv8 Survivor izle' linkine tıklamanız yeterli olacak.

Survivor izle mek için doğru adrestesiniz. Survivor 45. bölüm tanıtımında Merve ile Nagihan birbirine giriyor. Nagihan'ın Merve'ye 'düzgün konuş lütfen' demesi üzerine Merve de 'Nagiha şuan uyduruyorsun, sus' cevabını veriyor. Nagihan ise 'İnsan bir özür diler sözleri ile karşılık veriyor. Hakan ise oyun esnasında Cumali'ye çok sert bağırıyor. Survivor 45. yeni bölüme Hakan'ın 'Bağırıyoruz sana, duymuyor musun' sözleri damga vuracak. Survivor izle, Survivor ödül oyununu kim kazandı, Survivor Nagihan Merve kavgası, TV8 izle, survivor 45. yeni bölüm tanıtımı gibi merak ettikleriniz haberimizde... İşte Survivor izle Tv8 ve Ödül oyununu kazanan takım

Survivor 45. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Survivor son bölümde aileleri ile whatsapp üzerinden konuşan gönüllüler takımı gözyaşlarına hakim olmamıştı. Zaman zaman duygusal anlar yaşanırken, zaman zaman da eğlenceli anlar yaşandı. Herkesin aklındaki soru ise bu akşamki ödül oyununu kim kazanacak. Tüm güçleri ve hırsları ile atılan Gönüllüler mi yoksa Ünlüler mi? Survivor yeni bölümde neler yaşanacaiğına dair merak edilenleri sizler için derledik.

Survivor İZLE TV8: Merve ile Nagihan birbirine girdi | Ödül Oyununu Kim kazandı

SURVİVOR 45. YENİ BÖLÜMDE MERVE İLE NAGİHAN BİRBİRİNE GİRİYOR
Survivor'ın Cuma yayınlanacak olan yeni bölümünde, artık moral bulan Gönüllüler takımı bu defa yemek ödülünü kazanmak için sahaya çıkacak. Oyun öncesinde Hakan'ın 'Bugün küllerinden doğan Gönüllüler ilk adımını atacak' sözleri dikkat çekiyor. Oyun sırasında yaşanan tartışmalar yeni bölüme damga vuracak. Oyunda mücadele eden Merve Aydın ve Nagihan arasında sinirler geriliyor. Merve Aydın, 'Nagihan uyduruyorsun ve uydurmaya devam et' sözlerine çok sinirlenen Nagihan sert tepki gösteriyor.

TURABİ'DEN YENİLGİYE İLGİNÇ YORUM
Haftalar sonra Gönüllüler'e ilk defa oyun kaybeden Ünlülüler takımından Turabi, ilginç bir yorumda bulundu. Takım olarak egolarının yükseldiğini söyleyen Turabi, 'Survivor'ı tahterevalli olarak düşünün. Bir tarafın yenilgisi ağır basarsa, diğer tarafın egosu havaya kalkar. Gönüllüler o kadar çok yenildi ki bizim egomuz ağır bastı ve her oyunu alırız sandık.' dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...