Jandarmadan esrar tacirlerine geçit yok

/ Kaynak: İHA
Jandarmadan esrar tacirlerine geçit yok

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'nın Harmancık ilçesinde jandarma komutanlığının yaptığı istihbarat sonucu 20 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Bursa'nın Harmancık ilçesinde jandarma komutanlığının yaptığı istihbarat sonucu 20 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi. nbsp;Bursa jandarma komutanlığınca yapılan istihbari çalışmaları sonucunda Harmancık ilçesinde narkotik ve psikotrop madde imal ve ticareti yapıldığının tespit edilmesi üzerine operasyon yapıldı. Jandarma komutanlığı ekipleri ile birlikte jandarma narkotik madde arama köpekleri Varis ve Acil'in de katılımıyla yapılan aramalarda Harmancık ilçesi Çakmak köyü Yenibağlar mevkiinde bir şahsa ait tarlada ekili vaziyette 20 bin 749 kök kenevir bitkisi ele geçirilerek 623 kilo esrar maddesi üretimine engel olundu. Jandarma ekipleri şüpheli bir şahsı da gözaltına aldı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...