Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Makyaj çantasından çıkan 26 bin euroyu polise teslim eden gençler pişman

Düzenleyen:
Makyaj çantasından çıkan 26 bin euroyu polise teslim eden gençler pişman

DÜNYA Haberleri

Hollanda'nın güneyinde bulunan Limburg eyaletindeki Ospel kasabasında yaşayan Jeslynn Geuns ve 6 arkadaşı, birkaç günlüğüne kiraladıkları tatil evine eşyalarını yerleştirirken, yatak odasında içi dolu bir makyaj çantası buldular.

Çantayı açtıklarında ise büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Makyaj çantasının içinde, 26 bin eurodan fazla nakit para vardı. "Bu parayla çok güzel bir hafta sonu geçirilebilir" diyen Jeslynn ve arkadaşları, bir süre ne yapacaklarını düşünmüş.

Ancak paranın miktarı onları ürkütmüş. "Bu kadar yüksek miktar baş ağrıtır" diyerek polisi aramışlar. Limburg polisi, para dolu çantayı teslim aldıktan sonra, tatil evinin sahibini aramış. Ancak ev sahibi paranın kendisine ait olmadığını bildirmiş.

Olayın duyulmasının ardından, ev sahibi adına tatil evini kiralayan köşedeki restoranın sahibi, paranın kendisine ait olduğunu öne sürdü.

Polis, paranın hala kendilerinde olduğunu ve kaynağının araştırıldığını açıkladı.

BİRAZ BURUKLAR

Parayı polise teslim eden kadınlara ikramiye verilip verilmeyeceği de belli değil. Bu nedenle Jeslynn ve arkadaşları biraz buruk.

Yeniden böyle bir para bulmaları halinde bu kadar dürüst davranacaklarından emin olmadıklarını söylüyorlar.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...