Esat Kabaklı taburcu oldu

Esat Kabaklı taburcu oldu

MAGAZİN Haberleri

İstanbul’dan Fethiye’ye giderken Burdur’un Karamanlı ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanarak Isparta Şehir Hastanesine ameliyata alınan Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı, dün taburcu oldu.

Sol kolunda kırık oluşan ve Isparta Şehir Hastanesinde ameliyatla platin takılan ünlü sanatçının Muğla’nın Fethiye ilçesine gideceği ve bir süre orada istirahat edeceği öğrenildi. Kazadan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere, tedavisi için herkesin seferber olduğunu ileten Kabaklı “Cumhurbaşkanımız her zaman yüreğini açar. Haberi duyar duymaz aradı: ‘Merak etme orada sana iyi bakarlar’ dedi. Dediği gibi de oldu. İlgisi için kendisine çok teşekkür ediyorum. Beni merak etmesinler. Ben iyiyim. Kalıcı bir hasar almadan bu badireyi atlatacağım” dedi. Feti Kılıç ISPARTA İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...