Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kapalı olan yolu böyle açtılar! Her yerde aranıyor

Düzenleyen:
Kapalı olan yolu böyle açtılar! Her yerde aranıyor

YAŞAM Haberleri

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, mantar toplamak için gittikleri dağda kayalıklardan düşerek yaralanan ve yeri tespit edilemeyen kişiyi bulmak için kurtarma ekipleri çalışma başlattı.

Gerzele Mahallesi'nde yaşayan Hasan Ülker (49), lise öğrencisi yeğeni  Serkan A. ile sabah saatlerinde kuzu göbeği mantarı toplamak üzere otomobiliyle Değirmen Deresi mevkisine gitti. Orman yolunun kapalı kısmında otomobilini parkeden Ülker, yeğeniyle dağlık alanda mantar ararken kayalıklardan düşerek yaralandı.

Telefonun çekmemesi üzerine otomobilin yanına dönen Serkan A'nın  durumu yakınlarına bildirmesinin ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri ile  AFAD, itfaiye, jandarma ve UMKE ekipleri sevk edildi. Kapalı olan yolu iş makineleri ile açan ekipler, Serkan A'nın Ülker'in  düştüğü yeri bulamaması üzerine arama çalışması başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...