Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD füzelerinin havada imha edilme anları

Düzenleyen:
ABD füzelerinin havada imha edilme anları

DÜNYA Haberleri

ABD'nin Suriye'ye düzenlediği füzeli saldırıya ilişkin Esad rejimine ait hava savunma sistemlerinin 105 füzeden 71'ini imha ettiği açıklanmıştı. O anlara ilişkin görüntüler yayınlandı.

ABD'nin Suriye'ye gerçekleştirdiği füzeli saldırılar halen dünya gündeminin bir numarasında yer alıyor. İngiltere ve Fransa'nın da destek verdiği operasyona ilişkin tartışmalar devam ederken Rusya ve Suriye ABD'nin ateşlediği füzelerden 71'ini  sovyetlerden kalma hava savunma sisyemleriyle imha edildiğini açıklamıştı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Her ne kadar bu iddialar Pentagon ve Beyaz Saray tarafından yalanlansa da Suriye bu iddialara görüntülü cevaplar verdi. Görüntüde Şam'ın yüksekce bir tepesinde görüntülerin kaydedildiği ve Suriye hava savunma sistemlerinin denizlerden ateşlenen füzeleri havada yakalayarak imha ettiği görülüyor.

105 FÜZEDEN 71'İ VURULDU

Rusya ve Esad rejimi saldırının hemen sonrasında yaptığı bilanço açıklamasında ABD'nin ateşlediği meşhur Toma Hawk füzelerini havada imha ettiğini açıklamış, ABD yönetimi ise bu iddiaları yalanlamıştı. Ortaya çıkan bu görüntüler ABD'nin sözlerini yalanlamış oldu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...